
150 g | smör |
---|---|
1 dl | strösocker |
3 dl | vetemjöl |
75 g | malda hasselnötskärnor |
0,5 tsk | hjorthornssalt |
Sätt ugnen på 150°.
Bryn smöret lätt och låt sedan svalna.
Blanda smöret med socker.
Blanda de malda nötkärnorna med vetemjöl och hjorthornssalt.
Arbeta raskt samman en deg. Dela den i 5 delar och rulla 5 kulor av varje del. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda kakorna mitt i ugnen ca 20 min. Låt dem svalna på plåten.
Blanda smöret med socker.
Blanda de malda nötkärnorna med vetemjöl och hjorthornssalt.
Arbeta raskt samman en deg. Dela den i 5 delar och rulla 5 kulor av varje del. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda kakorna mitt i ugnen ca 20 min. Låt dem svalna på plåten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar